Yes! Het is zover..
Sinds 21 januari 2019 ben ik de officiƫle eigenaar van Birdie Marketing.
Wat heb ik veel zin om aan de slag te gaan met mijn eigen bedrijfje.

Met deze nieuwe uitdaging komen twee passies samen: marketing & ondernemen.
Al 10 jaar (en als je mijn opleidingen, stages en bijbanen meerekent al veel langer) weet ik dat het marketing vak mij op het lijf geschreven is. Het bereiken van gestelde doelen, het realiseren van groei, de juiste doelgroep aanspreken, mensen overtuigen, naamsbekendheid genereren, een passende huisstijl bij het merk neerzetten (en nog veel meer), daar word ik blij van. Dat ik dat nu binnen mijn eigen onderneming voor een keur aan bedrijven kan realiseren, dat is nog uitdagender. Want natuurlijk is het fantastisch als je mooie successen realiseert voor je “baas”, nog veel mooier wordt het als je dit vanuit je eigen naam doet!

Vol enthousiasme ga ik aan de slag! Uiteraard kom ik graag in gesprek met bedrijven die uitdagingen hebben op marketing & communicatie gebied.

Zullen we eens een kopje koffie drinken?

Tot snel! Groetjes Merel

//www.birdiemarketing.nl/wp-content/uploads/2018/12/Birdie_logoDiapTransparant.png