Merel van Birdie Marketing

Vrijblijvend contact?

Het gezicht van Birdie Marketing, dat ben ik! Merel Lindenhovius.
Vandaar ook de naam van mijn bedrijf.. Al sinds mijn 15e noemen mijn vriendinnen mij Birdie. De merel is immers de meest voorkomende “birdie” in Nederland.
En ook niet te vergeten… een vliegende start (zoals een echte merel betaamd) en snel je doel bereiken (bij golf sla je 1 onder par als je een birdie slaat) passen bij mijn passie voor marketing.

Na de studies commerciële economie (HEAO Arnhem) en Marketing Management (Universiteit van Tilburg) te hebben afgerond ben ik mijn marketing carrière begonnen in 2009. In eerste instantie als online marketing specialist, waar ik de fijne kneepjes van het online vak onder de knie heb gekregen. Maar marketing is natuurlijk meer dan online aanwezig zijn. Als marketing strateeg én marketing manager heb ik de strategieën en plannen voor een scala aan bedrijven neergezet. Wie ze zijn, wat ze uitstralen, welke doelen ze willen behalen én waar ze aanwezig moeten zijn. Laat dat maar aan mij over! Met Birdie Marketing wil ik bedrijven laten groeien.
Benieuwd naar mijn volledige carrière? Bekijk dan mijn CV!

Misschien ook nog wel leuk om te weten. Ik heb een hele leuke vriend, Roland Lieverdink. Samen hebben wij een lief klein meisje: Veerle én daarnaast heb ik het geluk dat ook Roland zijn dochter Danique regelmatig bij ons is. We vinden het heerlijk om te skiën, de zon op te zoeken en ook voor gezellige etentjes mag je ons gerust uitnodigen.
Organiseren daar word ik vrolijk van! Niet voor niets ben ik als vrijwilliger actief voor diverse festiviteiten in Winterswijk. Je komt mij bijvoorbeeld tegen bij Vereeniging Volksfeest (ja, ook in de optocht in pinguïn pak voor de muziek) en de plaatselijke tennisclub.

Benieuwd of ik met Birdie Marketing wat voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op! Ik zie je graag.

Contact met Merel
//www.birdiemarketing.nl/wp-content/uploads/2018/12/Birdie_logoDiapTransparant.png