In de media: “Achterhoekse bescheidenheid: een lust of een last?”

De Achterhoek: een uniek stukje Nederland! Helaas komen we in de landelijke media niet altijd zo rooskleurig naar voren. Vooral omdat men suggereert dat we hier toch nog wel achterlopen, zeker ten opzichte van hoe het er aan toe gaat in de Randstad. Maar nee, in de Achterhoek wonen we niet allemaal op het platteland, zuipen we ons niet altijd klem en praten we niet allemaal met een onverstaanbaar accent. De Achterhoek leeft!

Dat de cultuur en het gedrag van Achterhoekers anders is dan die van inwoners van de grotere steden, dat kunnen we niet ontkennen. Maar zijn het niet juist de positieve dingen die er voor zorgen dat het klimaat in de Achterhoek juist heel aangenaam is. Hier kan je nog gewoon voor de deur parkeren, hier sta je niet ellenlang in de file naar je werk, hier gunt men een ander heel veel en het is hier gewoon heel relaxed wonen én werken.
Veel Achterhoekers zijn van nature ook bescheiden, schreeuwen niet van de daken waar ze goed in zijn, ze vinden het heel gewoon wat ze doen, al is het vaak echt wel bijzonder. En laten we eerlijk zijn, dat is soms wel zonde!

Achterhoekse bedrijven laten van zich horen!

Die bescheidenheid zag je vaak ook terugkomen bij Achterhoekse bedrijven, maar daar is nu een ommekeer gekomen! En dat is precies de reden dat Merel Lindenhovius, met Birdie Marketing, recent haar eigen marketingbureau in Winterswijk begonnen is. Merel vertelt: “Het is zo goed om te zien, dat er heel veel bedrijven hier in de regio zijn die een fantastisch product leveren, een heerlijk werkklimaat hebben en heel vooruitstrevend te werk gaan. Daar liggen kansen én die worden nu gepakt! Met Birdie Marketing zorg ik er voor dat bedrijven de aandacht krijgen die ze verdienen. Zowel online als offline, voor potentiële klanten en potentiële medewerkers, precies om te laten zien waarom men voor hun bedrijf, product of dienst moet kiezen. Samen met mijn klanten ga ik aan de slag om het bedrijf te laten groeien, waar die behoefte ook ligt.”

Vol enthousiasme komt Merel, die inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in het marketing vak heeft, graag in contact met bedrijven die uitdagingen zien. Uitdagingen om hun markt te vergroten, hun positie te verbeteren, een nieuw product te lanceren of nieuwe medewerkers te binden. Ook in deze economisch goede tijden waarin het juist zo belangrijk is de positie van je bedrijf te versterken. “Het zou toch tof zijn dat niet alleen de Achterhoekse bedrijven, maar ook de Achterhoek zelf hierdoor een stukje aantrekkelijker wordt. Al is het alleen al omdat het steeds interessanter wordt om voor de bedrijven in onze mooie regio te werken.”

Welkom bij Birdie Marketing!

Yes! Het is zover..
Sinds 21 januari 2019 ben ik de officiële eigenaar van Birdie Marketing.
Wat heb ik veel zin om aan de slag te gaan met mijn eigen bedrijfje.

Met deze nieuwe uitdaging komen twee passies samen: marketing & ondernemen.
Al 10 jaar (en als je mijn opleidingen, stages en bijbanen meerekent al veel langer) weet ik dat het marketing vak mij op het lijf geschreven is. Het bereiken van gestelde doelen, het realiseren van groei, de juiste doelgroep aanspreken, mensen overtuigen, naamsbekendheid genereren, een passende huisstijl bij het merk neerzetten (en nog veel meer), daar word ik blij van. Dat ik dat nu binnen mijn eigen onderneming voor een keur aan bedrijven kan realiseren, dat is nog uitdagender. Want natuurlijk is het fantastisch als je mooie successen realiseert voor je “baas”, nog veel mooier wordt het als je dit vanuit je eigen naam doet!

Vol enthousiasme ga ik aan de slag! Uiteraard kom ik graag in gesprek met bedrijven die uitdagingen hebben op marketing & communicatie gebied.

Zullen we eens een kopje koffie drinken?

Tot snel! Groetjes Merel

Birdie Marketing - Merel
Kennismaken met Merel

Omdat er ook altijd een gezicht achter een bedrijf zit, leek het mij leuk om hier even wat meer over mijzelf te vertellen.
Gewoon, zodat jullie de persoon achter Birdie Marketing – Merel – wat beter leren kennen.
Daarom heb ik een lijstje met wist-je-datjes gemaakt. Maar om mij echt goed te leren kennen en te bekijken wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen, kunnen we beter vrijblijvend een afspraak maken. Het lijkt mij leuk om jou te leren kennen!

Wist je dat ik?

 • Op 12 december 1984 geboren ben in Winterswijk
 • Op 2 jaar Tilburg voor studie na, altijd in Winterswijk ben gebleven
 • Opgegroeid ben samen met mijn vader Gé, moeder Anneke en zusje Laura
 • Samen met mijn vriend Roland, dochter Veerle en bonusdochter Danique in de Maasstraat woon
 • Na de havo en de HEAO (commerciële economie), mijn studies heb afgerond op de Universiteit van Tilburg (Marketing Management)
 • Al sinds mijn jeugd een fanatieke tennisser ben
 • Ook heel graag ga skiën
 • Mij graag inzet als vrijwilliger voor diverse organisaties
 • Bij DTC Media en NLG in totaal meer dan 9 jaar marketing ervaring heb opgedaan in diverse functies
 • Graag lees, tijdens vakanties boeken, verder blijft het bij tijdschriften
 • Van een lekker wijntje houd
 • Het theater, festivals en concerten regelmatig bezoek
 • Jou graag wil leren kennen!
//www.birdiemarketing.nl/wp-content/uploads/2018/12/Birdie_logoDiapTransparant.png