Marketing advies

Vrijblijvend contact?

Of jouw bedrijf nou net begint met jouw marketing toekomst of dat je er al veel tijd en geld in hebt gestoken, het is belangrijk om de goede stappen te nemen en hier kritisch naar te blijven kijken. Door ruime ervaring op zowel online als offline marketing gebied en als strategisch manager, ben ik in staat gedegen adviezen te geven.
Heb je bijvoorbeeld je Google AdWords campagne uitbesteed aan een marketingbureau, worden de SEO teksten intern geschreven, wordt je website gebouwd door de websitebouwer om de hoek en is weer een ander bureau bezig met jullie huisstijl en de daaruit voortkomende marketing middelen, dan is het heel belangrijk om hier goed op te monitoren. Wordt overal de juiste huisstijl gebruikt, wordt er gewerkt volgens jouw visie en doelstellingen, blijven de kosten binnen de perken, past de manier van communiceren bij jouw bedrijf en nog veel meer. Kortom: met mijn adviezen zal ik door middel van het betrekken van alle belangrijke marketing aspecten jouw toekomst veilig stellen.

//www.birdiemarketing.nl/wp-content/uploads/2018/09/img_23.jpg

Marketing ondersteuning

Wat ik ook regelmatig zie, is dat er wel een marketing team (1 of meer personen) aanwezig is, maar dat het team door bijvoorbeeld gebrek aan ervaring kansen laat liggen. Het team heeft een klankbord nodig, een spiegel die ze wordt voorgehouden, om die stappen te zetten die nodig zijn voor de beste resultaten. Doordat ik jarenlang marketing teams heb aangestuurd en daarbij altijd het beste uit mijn collega’s wilde halen, ben ik in staat (marketing) medewerkers net dat zetje te geven om in de goede richting te denken.
Hierbij is het uiteraard van belang dat het klikt tussen het team en mij. Daarom kom ik graag eens vrijblijvend kennismaken.

Contact met Merel
//www.birdiemarketing.nl/wp-content/uploads/2018/12/Birdie_logoDiapTransparant.png