Fullservice marketing

Vrijblijvend contact?

Er zijn nog steeds veel organisaties in Nederland die geen eigen marketing afdeling hebben, maar zeker wel uitdagingen hebben op dit gebied. Ook voor deze organisaties kan Birdie Marketing wat betekenen. Mijn specialismes liggen op het gebied van branding, strategie en advies, maar door jarenlange operationele ervaring kan ik ook het gehele marketing traject op mij nemen. Van het vaststellen van de plannen en doelstellingen tot de uitvoering van de plannen.
Bovendien heb ik een netwerk van specialisten om mij heen gebouwd, die ik indien nodig zal inschakelen om het optimale resultaat te behalen.

//www.birdiemarketing.nl/wp-content/uploads/2018/02/img_2.jpg

Externe marketing afdeling

Birdie Marketing kan in dit geval optreden als externe marketing afdeling. Met de voordelen dat ik met een open blik (want niet al jaren werkzaam) naar het bedrijf kan kijken, successen die ik bij andere bedrijven behaald heb ook voor jouw bedrijf kan doorvoeren en dat je geen vaste werknemer aan hoeft te nemen en dus flexibel bent.
In welke branche je opereert is hierbij niet belangrijk. Voordat ik start zorg ik er uiteraard voor dat ik zowel het bedrijf als de branche (voor zover nodig) goed leer kennen.

Contact met Merel
//www.birdiemarketing.nl/wp-content/uploads/2018/12/Birdie_logoDiapTransparant.png