Branding

Vrijblijvend contact?

Branding: het bouwen aan je merk. Het meest logisch is als je dit doet bij de introductie van je merk. Wie ben je, wat maakt jou uniek en welke huisstijl hoort daarbij. Maar ook als jouw merk al een tijdje actief is op de markt is het volgen van de branding strategie, het heroverwegen hiervan (door een verandering in bedrijfsvoering of een veranderende markt) en het monitoren van de genomen stappen van groot belang.
Want het is niet alleen belangrijk dat jullie intern weten waarom jullie zo een mooi merk hebben, het is nog veel belangrijker dat jouw klant hiervan op de hoogte is. Dat zij begrijpen waar jouw bedrijf voor staat, wat jullie bieden, dat zij enthousiast worden van jouw product, kortom: dat jouw merk ervoor zorgt dat je opvalt en dat men voor jou gaat kiezen.

//www.birdiemarketing.nl/wp-content/uploads/2018/03/img_3.jpg

Branding strategie

Birdie Marketing is specialist in het opstellen van een branding strategie en de daarbij behorende aspecten. Denk hierbij aan het vertalen van de strategie naar een huisstijl die bij het product past. Welke herkenbaar, maar tegelijk ook uniek is. Welke tot in de puntjes is uitgedacht en welke ook klaar is om de toekomstvisie van jouw bedrijf te waarborgen.
Ook het gebruik van slogans, de manier van fotografie, de manier waarop de doelgroep wordt aangesproken, het logo en nog veel meer maken onderdeel uit van de branding strategie.

Ga jij een nieuw merk in de markt zetten of kan jouw huidige merk een update / check gebruiken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op om te bekijken wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen.

Contact met Merel
//www.birdiemarketing.nl/wp-content/uploads/2018/12/Birdie_logoDiapTransparant.png